Temizlik ve İlmihal Konulu İlmihal yarışması

Mukabele Programı

Şiir Yarışması

İstiklal Marşının Kabulü

14 Mart'ta dünya genelinde kutlanan Pi Günü, okulumuzda da her sınıf düzeyinde farklı etkinliklerle kutlandı.

Okulumuzda son yıllarda yoğun biçimde yürüttüğümüz e-Twinning çalışmaları sonucunda Avrupa Okul Eğitimi Platformu (ESEP) tarafından e-Twinning Okulu başvuru daveti aldık. Bu kapsamda e-Twinning okul temsilcimiz Fulya TEZCAN KOÇ Konya e-Twinning İl Koordinatörlüğünce düzenlenen e-Twinning Okulu Bilgilendirme seminerine katıldı.

Ock

Milli Egitim  Bakanligimizin  başlatmiş  oldugu  "Dilimizin  Zenginlikleri  Sözlüğüm  Özgürlüğümdür." Projesi  kapsamında  Aralik  ayi  için, Yunus  Emre'nin  Dilinden  Türkçemiz  konulu pano  hazirligi  ve sunumu ve  Yunus  Emre sözlerinden  oluşan  afiş  tasarimi  hazirladik.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında  düzenlediğimiz anahtar sözcüklerle hikaye anlatma yarışmasınin birincisini  belirledik.

GAZZE ye Destek

TİMAV'dan Ziyaret

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kapsamında yapılmış olan "GENÇ NİDA" Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasına  öğrencimiz ALYAZIA MOHAMMED ALI MURSHEDALAMERI öğretmenimiz Fatma Zehra ÇİÇEK YAVUZ rehberliğinde katılmış olup ilçe genelinde ikincilik kazanmıştır. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz

Ara

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından okulumuz öğrencilerine Teknoloji Bağımlılığı konulu seminer verildi.