Önceki Yılar e-Twinning Projelerimiz

@endulusokuma Projesi kapsamında düzenlenen "Sen Yazarsın" yarışmasının Masal Yazma kategorisinde 6. sınıf öğrencimiz Zehra Buğlem AYKAÇ Türkiye 1.si olmuştur. 19 Mayısta İstanbul'da düzenlenen törende öğrencimiz ödülünü almıştır. Öğrencimizi emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.

ATMA-DÖNÜŞTÜR

Okulumuz öğretmenlerinden Fatma Kader ATAŞ'ın öncülüğünde yürütülen e-Twinning projesidir.

ETWINNING PROJEMİZ BAŞLADI

Üç farklı ülkeden (Türkiye, Romanya ve Polonya) ve Türkiye’nin 6 farklı şehrinden ortak olarak işbirlikçi çalışmalar yapacağımız “TRADITIONAL DISHES” e-twinning projemizin çalışmaları başladı. Öğrencilerde Web 2.0 araçlarını etkili kullanma, dil gelişimi, farklı kültürleri tanıma, anlama ve etkileşim konusunda becerilerini geliştirmeyi hedefleyen projemiz 12 hafta sürecektir. Projenin yürütülmesini sağlayan Salih Yasin YAŞAR’ a ve projede yer alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmenlerinden Elif Eyşan YILDIZ ve Fulya KOÇ adlı öğretmenlerimizin yürütmüş olduğu e-twinning projesidir. Projenin amacı; evrensel değerlerimizikültürel miras yoluyla çeşitli etkinliklerle öğrencilerimize kazandırmaktır.

Okulumuz öğretmenlerinden Havva ÇETİNER ve Selda ŞENSES'in yürüttüğü e-twinning projesidir. Proje uluslararası niteliktedir.

Proje devamında Fen Bilimleri Sözlüğü yayınlanacaktır.

Okulumuz bünyesinde İngilizce öğretmenimiz Şenay TUFAN İLHAN tarafından yürütülen Believers adlı projenin çalışmaları tamamlanmıştır. Projeye yoğun ilgi gösteren öğrenciler bu proje sayesinde yeni web 2.0 araçları ile tanışmış ve bunları etkili bir biçimde kullanırken İngilizce'ye olan ilgilerinin de artması sağlanmıştır. Proje Türkiye, Romanya, İtalya, Polonya, Tunus ve Slovakya 6 farklı ülkeden 17 ortak ile yürütülmüştür. Projede yer alan ve tüm çalışmalara katılan öğrencilerimize ve proje yürütücüsü öğretmenimiz Şenay TUFAN İLHAN'a teşekkür ederiz.

'' NOKTALIYORUM'' projemizin sergisini okulumuzda gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz sorumlu öğretmenleri Fulya KOÇ ile birlikte sene boyunca hazırladıkları  çalışmaları sergilediler. Öğrencilerimizce ortak okullarla iş birliği halinde tasarlanan " Noktalama İşaretleri' '  temalı kitap ayraçları okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine hediye edildi.

Kurucusu olduğumuz "Yunusça Okuyorum Yunusça Yazıyorum" projemizin sergisini okulumuzda gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz sorumlu öğretmenleri Fulya KOÇ ile birlikte sene boyunca hazırladıkları  çalışmaları sergilediler. Öğrencilerimizce ortak okullarla iş birliği halinde tasarlanan"Yunus Emre" temalı kitap ayraçları, masa ve duvar takvimleri büyük ilgi gördü.Ayrıca takvim ve ayraçlarımız okulumuz müdürü ve müdür yardımcılarına öğrencilerimiz tarafından takdim edildi.

Nis

''Yunusça' kitabı söyleşisi Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat ATEŞ, Çocuk Edebiyatı Yazarı - Şair Editör Ali SAÇIKARA, Eğitimci yazarlarımız Yeliz Özge TOYMAN ve Veli Ay' ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Proje öğretmen ve öğrencilerimizle "Kahramanım Yunus Emre'' kitabı yazarı İrfan Gürkan Çelebi ile söyleşimizi gerçekleştirdik.

Nis

Projemiz kapsamında Karagöz-Hacivat gösterisi etkinliği gerçkeleştirdik.

Nis

Projemiz kapsamında Yunus Emre'ye mektup yazma yarışması yaptık ve başarılı öödüllerini