Tübitak Başvurusu

Yeni Ders Programımız

Eyl

5.siniflar hazırladıkları ayraçları siniflar arası birbirlerine hediye ederek 2023-2024 eğitim öğretim yılının herkes için hayırlı olması dileğinde bulundular.

Eyl

Sevgili Öğrenciler Okulumuza Hoş Geldiniz.

Yeni Okul Formamız

LGS Öncesi Motivasyon Gezisi

Kan Bağışı Kampanyası

Aile Eğitimi Kursu

Masal Yazma Birincisiyiz.

Ara

Okulumuzda yönetim, öğretmen ve öğrencilere ayrı ayrı sunduğumuz dijital panel sistemi ile eğitim-öğretimi daha konforlu hale getiriyoruz. Yönetim paneli ile okulun birçok iş ve işlemini online olarak yönetebiliyoruz. Öğretmen paneli ile, dijital avantajları kullanarak hizmet perspektifimizi genişletiyoruz. Öğrenci paneli ile de, hem daha katlımıcı hem de dijital dünyaya yatkın bireyler yetiştiriyoruz.

Panel sistemimizin yapımında ve kurgusunda çokça emeği olan Bekir YIĞRIK hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Kazanım Değerlendirme Sınavı'nda sınıf birincilerimize özel hazırladığımız madalyalarını dağıttık.