KONYA / SELÇUKLU - AYŞE-KEMAL İNANÇ İMAM HATİP ORTAOKULU

TİMAV'dan Ziyaret

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kapsamında yapılmış olan "GENÇ NİDA" Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasına  öğrencimiz ALYAZIA MOHAMMED ALI MURSHEDALAMERI öğretmenimiz Fatma Zehra ÇİÇEK YAVUZ rehberliğinde katılmış olup ilçe genelinde ikincilik kazanmıştır. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz

Ara

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından okulumuz öğrencilerine Teknoloji Bağımlılığı konulu seminer verildi.

Ara

İl Millî Eğitim Müdürlüğü'müz ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile "Medeniyet Okulu" projesi kapsamında koordine edilen "Haydi Bil Bakalım" Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması'nın birinci etabında, birlikte yarıştığımız Mehmet Ali Atiker İmam Hatip Ortaokulu ve Mareşal Ortaokulu arasından Mehmet Ali Atiker İmam Hatip Ortaokulu ile eşit puan alarak birinciliği paylaştık.

Ock

TÜBİTAK 4006 projeleri doğrultusunda kompost hazırlıyoruz.. Kompostlarımızı öğrenciler düzenli olarak sulayıp içine farklı maddeler ekliyor.. Sıcak ortamda bekleyen kompostlarımızı kısa sürede gübreleşmesi için sıcak ortamda ve üstü kapalı beklemiyoruz.. Bu kurs, TÜBİTAK projemiz süresince (2023-24 eğitim öğretim dönemi) devam etmektedir.

Filistini Anlamak

Ock

Atıkların çöpe gitmemesi çevremiz ve doğamız için çok önemli. Temiz çevre bilincini kazandırmak her geçen gün kirlenen doğamız için çok değerli. Çocuklarımız geleceğimiz.

Bu kapsamda okulumuzda Sosyal Bilgiler Öğretmeni Esra SAÇLI tarafından öğrencilerimize ve çevremize bilinç kazandırmak için "Atığım Değerli" projesi yürütülmektedir. Proje 2023-24 eğitim öğretim dönemini kapsamaktadır.

Ara

Türkçenin Zenginlikleri "Sözlüğüm Özgürlüğdür" proje  kapsaminda  ogrencilerimiz  'Yunus  Emre'nin Dilinden  Türkçemiz' konulu  bir  canlandirma gerceklestirmisler  konuyla ilgili pano ve afisler  hazirlamislardir.

Ock

Okulumuzda 2023 Kasım Ayı içerisinde öğretmenlere yönelik Web 2.0 Araçları ve Dijital Yeterlikler alanında 30 saat kurs verilmiştir.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Ock

Sosyoekonomik durumları zayıf olan öğrencilere okulumuzda oluşturduğumuz "Yardımlaşma Fonu" ile onların desteklenmesi sağlanmaktadır. Bu proje 2023-24 eğitim öğretim dönemini kapsamaktadır. Bu kapsamda kurduğumuz fonda öğrencilerimize maddi destek ve veli ev ziyaretleri sağlanmaktadır.

Anne Benimle Okurmusun

Allah'ım Ben Geldim Namaz Projesi