Ara

Okulumuzda yönetim, öğretmen ve öğrencilere ayrı ayrı sunduğumuz dijital panel sistemi ile eğitim-öğretimi daha konforlu hale getiriyoruz. Yönetim paneli ile okulun birçok iş ve işlemini online olarak yönetebiliyoruz. Öğretmen paneli ile, dijital avantajları kullanarak hizmet perspektifimizi genişletiyoruz. Öğrenci paneli ile de, hem daha katlımıcı hem de dijital dünyaya yatkın bireyler yetiştiriyoruz.

Panel sistemimizin yapımında ve kurgusunda çokça emeği olan Bekir YIĞRIK hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Kazanım Değerlendirme Sınavı'nda sınıf birincilerimize özel hazırladığımız madalyalarını dağıttık.

Ara

Konya İŞKUR yetkililieri okulumuz öğrencilerine kurumun işlevi ve meslekler hakkında bilgilendirme toplantısı yaptılar.

Kas

Okulumuzda 27 Ekim 2022'de yaptığımız Deneme Sınavı'nda "Sınıf Birincilerimiz" ekteki listedeki gibidir.

Kas

Okulumuz Yıldız Öğrenci Uygulamsında Eylül-Ekim ayları Yıldız Öğrencilerimiz Listesi ekteki gibidir.

Fatma Zehra ÇİÇEK YAVUZ hocamizin Ramazan ayında öğrencilerimiz ile yapmış olduğu mukabelede okunan 24 adet hatmi şerifin duası velilerimizin de katılımıyla öğrencilerimiz tarafından tilavet sınıfında yapılmıştır. Program sonunda öğrencilerimize katılım belgesi verilmiştir.

Adına tilavet sınıfımızın yapıldığı şehidimiz Ömer Kırat'a da Allah'tan rahmet diliyoruz

Okulumuzda öğrencilerimizin akademik başarı ve davranışlarının değerlendirmesi sonucunda her ay madalya dağıtmaktayız. Nisan ayı madalya tören fotoğraflarımız aşağıdadır.

Nis

Okulumuz tilavet odasında öğrencilerimizle Ramazan Ayı boyunca her gün saat 13.10'da  DKAB öğretmenimiz Fatma Zehra ÇİÇEK YAVUZ gözetiminde mukabele okuyoruz.

Bir Gencin 24 Saati Kitabı Yazarı ve Manevi Danışman - Eğitimci-Yazar Abdülkerim TEMİZCAN 17 Mart Perşembe saat 10.30'da okulumuzda söyleşiye katılıyor.

Başarı Ülkesi ve Afilli Mahalle kitapları yazarı Eğitimci-Yazar Abdil Mert 02.03.2022 tarihinde okulumuzda söyleşi ve imzaya katıldı.

Ock

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Ayşegül KESER tarafından 8. sınıf öğrenci velileirmize yönelik 06.01.2022 tarihinde Sınav Dönemi Ebeveynliği Semineri verildi.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Ahmet NAVRUZ ve Eşe ALICI'nın organize ettikleri 7. Sınıflar arasında düzenlediğimiz Siyer-i Nebi Yarışmasında 7/B sınıfı öğrencileri birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.